Livrarea produselor si retururi

IMPORTANT: NU RECOMANDAM livrarea prin serviciul de coletarie al Postei Romane deoarece in pofida unei ambalari corespunzatoare, produsele pot ajunge la destinatie deteriorate datorita manipularilor defectuoase. Pentru astfel de evenimente survenite in timpul transportului, nu ne asumam raspunderea. Posta Romana este institutia care trebuie sa ofere despagubiri.

Deteriorarea coletelor in timpul transportului prin curierat rapid

In pofida ambalarii corecte si riguroase, de natura a preveni incidentele in timpul manipularii si livrarii coletelor, pot interveni situatii in care integritatea coletelor este afectata.

IMPORTANT ! In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului.

Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat si nici de noi!


In cazul bijuteriilor, va recomandam sa desfaceti plicul/coletul chiar in fata curierului , pentru a preveni descoperirea unei bijuterii deteriorate prin presarea ei sub un colet de greutate mare. Daca vedeti o bijuterie rupta, aplatizata, va rugam sa intocmiti proces verbal impreuna cu curierul la livrare, este singurul mod in care se pot recupera banii. Din pacate, eticheta "FRAGIL" nu este intotdeauna o garantie ca bijuteria va ajunge intacta si de multe ori ambalajul pare intact dar cu bijuteria in interior distrusa.

Pentru bijuterii rupte, aplatizate sau distruse in timpul transportului, nu ne asumam raspunderea!

Politica de livrare

 

Cunoastem nerabdarea cu care clintii se confrunta in urma comenzii efectuate online si nu numai. Din aceasta cauza incercam a va asigura serivicii prompte si de calitate in ceea ce priveste si livrarea. Cerintele de peste mari si tari ne-au facut sa extindem livrarea nu doar in tara, ci si in afara acesteia.

 

Livrare nationala:

 

Obiectele comandate vor fi transportate prin curierii rapizi Fan Courier in termen de 2-5 zile lucratoare:

 

- costul transportului in tara este 20 RON, pentru localitatile fara km suplimentari, in reteaua curierului. In cazul in care aveti km suplimentari, operatorul nostru va va instiinta telefonic cat costa transportul in total, urmand ca dvs. sa decideti daca doriti livrarea comenzii sau nu. Produsele se pot trimite catre sediile curierului din orasul dvs., in cazul in care puteti ridica produsele, fara a plati costul aditional al km suplimentari.

 

La livrarea coletului/plicului de catre curieri veti primi o chitanta aferenta sumei achitate. 

Pentru plata prin OP (banca), plata pentru intreaga comanda se face inainte, si NU ramburs la curier. Noi va emitem o factura proforma, dvs o achitati, iar in urma confirmarii platii obiectele pleaca spre dvs; la sosirea coletului nu mai este necesara nicio plata.

 

Angajarea contractuala dintre www.Rosebeauty.ro si firmele de curierat Fan Courier sau Urgent Cargus are ca unic scop intermedierea unor servicii de curierat sigure, de calitate si, totodata, la preturile cele mai avantajoase pentru dumneavoastra.

 

Dorim o relatie deschisa, onesta si integral transparenta cu dvs, fapt pentru care nu integram preturile de curierat in costurile obiectelor, pretinzand ca acestea sa fie, de fapt, gratuite, asa cum se obisnuieste frecvent in domeniul comertului online. Preturile pe care le vizualizati pentru fiecare produs in parte reprezinta strict pretul pe care il platiti pentru produsul dorit. Serviciile conexe nu sunt incluse in achizitie.

 

In cazul unei intarzieri sau neconcordante in legatura cu livrarea si termenii promisi, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp si vom incerca remedierea inconvenientelor survenite.

 Returul produselor 

Ideile care stau la baza intregului nostru concept de “rasfatare rafinata” a fiecarui client in parte este calitatea din spatele serviciilor, promtitudinea si seriozitatea. De aceea telul nostru a fost intotdeauna indeplinit astfel incat potentialii clienti au devenit cu timpul fideli Rosebeauty.ro. Cu toate acestea, exista situatii in care veti dori sa reveniti asupra deciziei de cumparare a unui produs cumparat de pe magazinul nostru online, solicitand returnarea acestuia. Daca hotarasti sa trimiti produsele retur, atunci trebuie urmati pasii:

 

a.      Anuntarea echipei www.Rosebeauty.ro telefonic sau prin e-mail (office@rosebeauty.ro) legat de motivul pentru care doresti returnarea.

b.      Completarea si trimiterea formularului disponibil

c.      Puteti expedia produsul/produsele intr-un colet ambalat corespunzator fara ramburs, la adresa de retur :

                 Bd. Muncii, nr.34, bl.E1, sc.D, et.3, ap.14, Brasov, jud. Brasov, Cod postal 500281

                 Telefon: 0759.391.190

d.      In urma primirii coletului urmeaza sa verificam starea produselor, ulterior contactandu-va pentru a finaliza procesul de retur.

e.      In cazul in care produsele se afla in aceeasi stare in care au fost trimise* viramentul banilor in contul mentionat de dumneavoastra in formular se va face in cel mai scurt timp, maxim 10 zile lucratoare.

 

In cazul in care se doreste un schimb al comenzii cu o alta, procedura de retur va fi urmata conform pasilor de mai sus (a-d), pasul e) constand in a va trimite produsele dorite la schimb, dumneavoastra urmand a achita ramburs la primirea noului colet doar diferenta valorica dintre prima si a doua comanda. Toate aceste informatii va vor fi reiterate fie telefonic, fie prin comunicare in scrisa, via e-mail.

 

Termeni si conditii – politica de retur

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.

 

*Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

 

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea returului in cazul unor abuzuri (schimburi repetate, returnari repetate, comenzi nepreluate anterior-repetitiv, refuzarea primirii coletelor, istoric negativ al clientului in baza de date www.rosebeauty.ro). Ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul in cazul comenzilor persoanelor juridice (acestea neavand calitate de consumator).