rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio

WELEDA

 

Cosmetice Weleda

Orientata catre viitor, dar cu multi ani de experienta în spate, moderna, pastrându-si însa traditia antropozofica - pe scurt Weleda SA. Firma a fost înfiintata în anul 1921, ca laborator farmaceutic având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producator de remedii naturale si produse cosmetice naturale complete de îngrijire a corpului din lume! 

Weleda - „În armonie cu omul si natura"
Weleda si-a început activitatea în anul 1921, ca laborator farmaceutic având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producator de produse pentru îngrijirea holistica a corpului si de medicamente naturale pentru terapia antropozofica. Sarcina companiei: pastrarea, întarirea si redobândirea sanatatii omului.

Calitatea produselor
Sortimentele Weleda cuprind peste 90 de produse pentru îngrijirea corpului, inclusiv cosmetice naturale. Pe lânga acestea, Weleda mai produce 2.400 de medicamente naturale.  Pentru automedicatie - în caz de  raceli, artroze, leziuni si arsuri - va ofera 100 de medicamente naturale. În plus, Cosmeticele Weleda aplica cele mai înalte standarde de calitate la nivelul întregului lant de productie, începând cu materiile prime.

200 plante medicinale
Propriile culturi de plante medicinale constituie inima Weleda. Pe cele 20 hectare sunt cultivate mai mult de 200 de specii diferite de plante, despre care am putea spune ca de pe câmp ajung direct în cutie. Plantele medicinale din gradinile proprii sunt cultivate dupa principiile agriculturii biodinamice. Cosmetice Weleda garanteaza utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei.

 

Weleda Germania – producator cosmetice naturale si medicamente naturale  

http://weleda.com 

Afisare: 1 - 20 din 89 rezultate
Pagina: