rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio

SEA LINE

 

Produsele SEA LINE de tratament de la Marea Moarta sunt unicele dermatocosmetice pe baza de sare de la Marea Moarta, 100% naturale cu certificare de cosmetice naturale BDIH.

Eficacitatea acestor produse consta in combinatia de minerale si namol de la Marea Moarta impreuna cu esente vegetale si extracte BIO din plante de cea mai buna calitate. Aceste produse sunt indicate atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cremele SEA LINE sunt folosite pentru  ingrijirea terapeutica zilnica, indicate pentru pielea exigenta care necesita atentie speciala, ca de exemplu, pielea extrem de deshidratata, obosita si flasca, pielea acneica, afectata de eczeme, dermatite, psoriazis, scalp afectat de matreata.

Mineralele de la Marea Moarta, izvorul unui ten sanatos

Marea Moarta este izvorul celei mai bogate sari din lume, oligoelemente si minerale revitalizante. Acestea sunt: calciu, magneziu, fosfor, iod, sulf si bromuri care sunt vitale pentru numeroasele functii ale unui organism sanatos.
Apa cea mai sarata din lume se evapora, lasand in urma namolul plin de minerale esentiale, care este extras, curatat de impuritati si folosit cu succes in nenumarate probleme de piele dar si pentru dureri reumatice si probleme de circulatie.

http://www.originalcosmetics.nl/sealinegb.html

Afisare: 1 - 20 din 21 rezultate
Pagina: