rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio

MADARA

 

MÁDARA - brand de produse cosmetice naturale si cosmetice bio certificate ECOCERT ce actioneaza ca si tratamente active la nivelul pielii.

 

MÁDARA a început odata cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viata sanatos, însotita de aspiratia catre un mediu mai verde, mai frumos, mai curat si mai sigur.
 
Ele si-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creste de sute de ani pe pajistile din nordul Letoniei si printre dunele tarmului Marii Baltice. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreuna cu alte ierburi în produse de frumusete si remedii naturiste. Acum este un simbol pentru o poveste despre stil de viata curat, frumusete si puterea plantelor nordice.
 
Dintr-un vis MÁDARA s-a transformat într-o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia de cosmetice naturale unice. Principiile care stau la baza înaltei calitati, design-ul simplu si inspirat, antreprenoriatul onest sunt implementate de catre o echipa de patruzeci de oameni împreuna cu fondatoarele MÁDARA – Zane, Lotte, Paula si Liene. Iar legenda MÁDARA este de abia la început...
 
Produsele MÁDARA provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de câte ori acestea apar.
 
În timpul scurt al verilor nordice plantele îsi concentreaza energia în perioada de eflorescenta, acumulând o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice si eficiente. Astfel MÁDARA a creat produse cosmetice de o calitate unica.
 
Produsele cosmetice MÁDARA sunt pe deplin naturale si certificate bio ECOCERT.

Afisare: 1 - 20 din 20 rezultate
Pagina: