rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0742 290 278
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio
Tratament intaritor rapid pentru unghii, Express Strengthening 10 ml - Joko
Categoria:
NOUTATI
Oje, tratamente, lacuri de unghii naturale

Id: 6905

Un tratament delicat pentru intarirea unghiilor, folosit pentru a preveni ruperea si exfolierea. Tratamentul stimuleaza productia de keratina si cresterea unghiilor. Poate fi folosit si pentru a prelungi durata manichiurii cu pana la 9 zile. Se poate folosi ca baza (base coat) sau ca top coat.

 

Tratamentele pentru unghii unghii Joko sunt “5 free”, adica nu contin 5 ingrediente folosite in mod curent in oje, considerate periculoase: formaldehide, toluen, xylene, ftalati, camfor. Aceste substante sunt responsabile de: alergii, iritatii, dezechilibre hormonale, afectarea intrauterina a fatului, anumite tipuri de cancer (formaldehida si ftalatii sunt substante dovedit cancerigene). Desi prezente in cantitati mici, expunerea frecventa si cumulativa la aceste substante este de evitat!

 

Cantitate: 10 ml


Mod de utilizare: Se poate folosi ca baza si intaritor, aplicat intr-un strat pe unghiile curate si uscate; sau ca top coat, aplicat intr-un strat subtire peste oja uscata.

INCI: ETHYL  ACETATE, BUTYL  ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC  ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL  TRIBUTYL  CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-3, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, CITRAL, ACETYL  METHIONINE, CI 26100, CI 60725

 


NOU Lily Lolo - Pudre 2 in 1 fard de obraz si ilminator