rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0742 290 278
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio
Uleiuri vegetale - Ulei de Jojoba BIO, virgin 50 ml (piele sensibila, regenerare) - MAYAM
Categoria:
Dermatita atopica
Piele sensibila sau alergica
REDUCERI
Reduceri Cosmetice Corp
Tratament eczeme, psoriazis si dermatite
Ulei argan,ulei migdale, unt cacao, unt shea

Id: 7343

EXPIRA 03/2018

 

Are o compozi?ie asemanatoare sebumului uman ?i astfel, o compatibilitate deosebita cu pielea ?i parul. Patrunde cu u?urin?a în piele ?i nu lasa pelicula grasa fiind potrivit pentru orice tip de ten. Protejeaza împotriva deshidratarii, este emolient, întare?te bariera hidrolipidica a pielii. Spore?te vitalitatea, suple?ea ?i frumuse?ea parului.

 

Uleiul extras din semintele de jojoba este destul de diferit fata de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceara lichida. Patrunde în piele într-un mod interesant si anume prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasând pielea sa respire.

Are un profil interesant de acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), contine o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele. Poate parea o contradicitie de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat.

Alte denumiri: jojoba gold, ceara de jojoba

Metoda de obtinere: prin presare la rece a semintelor

Zona geografica de provenienta: Mexic

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid clar galbui, miros u?or caracteristic, vâscozitate medie

Pe piele: absorbtie rapida, senzatie uscata, non-comedogenic*, non-ocluziv
*Comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre sau acnee la orice persoana. Aplicarea, mai ales în stare pura a unui ulei considerat comedogen trebuie evitata de persoanele care au pielea cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. 
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietatile uleiului de jojoba

  • protector al filmului hidrolipidic al pielii
  • protejeaza pielea de deshidratare
  • emolient ?i nutritiv în profunzime
  • men?ine suple?ea ?i elasticitatea pileii
  • echilibrant al secre?iei de sebum
  • catifeleaza ?i neteze?te pielea
  • favorizeaza patrunderea principiilor active în piele

La ce va poate ajuta

  • este adecvat pentru îngrijirea oricarui tip de piele, a parului ?i unghiilor
  • îngrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat
  • îmbunata?irea condi?iei pielii uscate, deshidratate, devitalizate
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor
  • mentinerea supletii si elasticitatii pielii
  • atenuarea ridurilor, întârzierea îmbatrânirii cutanate
  • îngrijirea ?i regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, irita?ii
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • pentru formularea compozi?iilor de machiaj
  • hranirea ?i echilibrarea scalpului
  • înfrumuse?area ?i netezirea firelor de par, îngrijirea parului casant, uscat sau deteriorat

Cum se folose?te în cosmetica

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau par
  • aplicat pur pe piele pentru demachiere sau îngijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit
  • combinat cu alte uleiuri vegetale ?i uleiuri esen?iale, pentru masaj facial sau corporal
  • ca ingredient în compozi?ii cosmetice: creme, lotiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp
  • ca baza pentru formularea compozitiilor de îngrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritatii, în special datorita similitudinii cu sebumul uman
  • nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor si a cuticulelor
  • aplicat pe par ca atare sau ca ingredient pentru masti ?i creme capilare, balsam de par, ser pentru vârfuri
  • ca baza pentru parfumuri uleioase
  • ca baza pentru facilitarea patrunderii în piele a principiilor active din alte ingrediente

Sinergii speciale

  • cu ulei de chimen negru, ulei esential de tea tree sau fragonia pentru ten gras cu tendinte acneice
  • cu ulei de tamanu ?i extract de schisandra pentru diverse probleme cutanate
  • cu bisabolol ?i vitamina E dupa ras sau epilare
  • cu ulei de ricin, avocado si cocos pentru hranirea ?i fortificarea parului
  • cu ulei esential de oregano ?i menta pentru scalp cu probleme
  • cu ulei de vanilie ?i ulei esen?ial de grapefruit pentru masaj corporal
  • cu ulei de trandafiri macerat si extract de acmella pentru masaj facial

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza în mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina

Date de siguranta: uz cosmetic

Avertisment: proprieta?ile, indica?iile ?i modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila în car?i, publica?ii ?tiin?ifice, site-uri web de referin?a în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica ?i chimie cosmetica, ?i pe documenta?ia primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informa?ii sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informa?ii medicale ?i nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte ?i pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.


NOU Lily Lolo - Pudre 2 in 1 fard de obraz si ilminator