rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0742 290 278
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio
STOC 0 - Tratament cu Calciu pentru intarirea unghiilor, Calcium Gel - Joko
Categoria:
NOUTATI
Oje, tratamente, lacuri de unghii naturale

Id: 6906

STOC 0

Calcium gel este un tratament revitalizant si conditionator, intens hidratant pentru unghiile fragile. Este recomandat in special pentru femeile care petrec mult timp cu mainile in apa. Tratamentul intareste unghiile care se rup usor in contactul cu obiecte dure si le protejeaza de daunele mecanice. Intregedientele active sunt: calciu pantetonat, vitamina E, extract de alge, ulei de rosa mosqueta. Se poate folosi ca baza (base coat). 

Tratamentele pentru unghii unghii Joko sunt “5 free”, adica nu contin 5 ingrediente folosite in mod curent in oje, considerate periculoase: formaldehide, toluen, xylene, ftalati, camfor. Aceste substante sunt responsabile de: alergii, iritatii, dezechilibre hormonale, afectarea intrauterina a fatului, anumite tipuri de cancer (formaldehida si ftalatii sunt substante dovedit cancerigene). Desi prezente in cantitati mici, expunerea frecventa si cumulativa la aceste substante este de evitat!

 

Cantitate: 10 ml

 

 Mod de utilizare: Folositi ca baza, aplicat intr-un strat, sub lacul de unghii; sau folositi ca lac de unghii transparent, aplicat in 2 straturi. 

INCI: ETHYL  ACETATE, BUTYL  ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOPROPYL  ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL  GLYCOL/TRIMELLITIC  ANHYDRIDE COPOLYMER, MEK, SUCROSE BENZOATE, STEARALKONIUM BENTONITE, BENZOPHENONE-1, ROSA MOSCHATA SEED OIL, TOCOPHERYL  ACETATE, CI 77742, CI 77891, TRIMETHYLPENTANEDIYL  DIBENZOATE, AQUA, DIMETHYL  OXOBENZO  DIOXASILANE, POLYVINYL  BUTYRAL, BUTYLENE GLYCOL, CALCIUM PANTOTHENATE, HYPNEA MUSCIFORMIS  EXTRACT


NOU Lily Lolo - Pudre 2 in 1 fard de obraz si ilminator