• Nou
Sapun natural exfoliant cu cafea Arabica si vanilie - Green Tree

Sapun natural exfoliant cu cafea Arabica si vanilie - Green Tree

COD RO3147

18 RON
cu TVA
48 h
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Cititi Termenii si Conditiile achizitiei de bijuterii.

 

Livram bijuteria ta in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

 

Primesti factura si certificatul de garantie. Poti returna bijuteriile in 14 zile de la livrare.

Sapun natural exfoliant cu cafea Arabica si Robusta, vanilie si ulei esential de vanilie - pentru piele normala.

Ingrediente: ulei de cocos saponificat, ulei de masline saponificat, ulei de palmier saponificat, ulei de porumb saponificat, ulei de ricin saponificat, cafea Arabica si Robusta, vanilie, ulei esential de vanilie.

  • Uleiul de cocos folosit in sapun il face sa fie foarte deschis la culoare, tare si ii confera acestuia o spuma extraordinara.
  • Uleiul de masline este prezent in toate sapunurile noastre!
    Uleiul de masline extra virgin si virgin provine din prima presare a maslinelor. Uleiul rafinat provine din a doua presa si este usor rafinat / filtrat. Uleiul de masline a fost folosit de secole in sapun. Celebrul sapun de Castilia contine 100 % ulei de masline, iar sapunul de Marsilia trebuie sa contina cel putin 72 % ulei de masline. Sapunurile pe baza de ulei de masline sunt foarte hidratante, rezistente si foarte blande cu pielea. Dar spuma din sapunul de Castilia nu este abundenta si are un grad ridicat de vascozitate. Noi combinam ulei de masline cu alte tipuri de uleiuri pentru a imbunatati calitatea spumei.
  • Uleiul de palmier da multe calitati unui sapun – din acesta rezulta un sapun tare, cu o spuma cremoasa si bogata. Folosit impreuna cu alte uleiuri vegetale cum ar fi uleiul de masline, cocos si ricin, uleiul de palmier da un sapun de calitate.
  • Uleiul de porumb da sapunului o spuma stabila si hidratanta.
  • Uleiul de ricin este un ulei vascos si clar, care folosit in sapun, ajuta la cresterea cantitatii de spuma – o spuma bogata, cremoasa. Este, de asemenea, un ulei umectant (atrage apa in piele, hidratand-o).
  • Uleiul esential de vanilie are o aroma bogata, placuta, dulce. Este antioxidant, afrodisiac, febrifug, anticancerigen, antidepresiv, sedativ, calmant, relaxant.


Ingrediente (INCI): Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Palmate, Sodium Cornate, Sodium Castorate, Coffea Arabica Bean, Coffea Robusta Bean, Vanilla Planifolia, Vanilla Planifolia Oil.

Notificat la Ministerul Sanatatii: Nr. 61407 / 2011

Valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei

e 95 g