rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio
Apa de gura Dent32 cu bergamota, 100 ml - Bioearth
Categoria:
Pasta de Dinti BIO si Apa de Gura naturala

Id: 4659

Apa de gura naturala fara fluor, parabeni si alcool pentru o igiena orala naturala. Improspateaza respiratia, creste capacitatea naturala de aparare a cavitatii bucale, impiedica formarea placii bacteriene si a respiratiei neplacute. Nu pateaza dintii.

Apa de gura Bioearth, bogata in ingrediente vegetale si naturale, improspateaza respiratia si creste capacitatea naturala de aparare a cavitatii bucale. Are proprietati lenitive, purificatoare, antibacteriene, impiedica formarea placii bacteriene si a respiratiei neplacute. Nu pateaza dintii si nu contine alcool, parabeni, flour, SLS, zaharina, carbonat de calciu, carbopol, conservanti.


Marca: Bergaseed, Bioearth
Cantitate: 100ml
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cod produs: BERCOL


Utilizare:

Agitati produsul si turnati un capac in 100 ml de apa. Folositi apa de gura astfel obtinuta de 2-3 ori pe zi sau de cate ori considerati ca este necesar. Nu se recomanda utilizarea produsului in forma pura deoarece este foarte concentrat; trebuie diluat inainte de utilizare.

Atentie: acest produs este bifazic: se agita inainte de utilizare pentru a permite ingredientelor active sa se amestece bine.


Ingrediente active:
esenta de bergamota, uleiuri esentiale de cimbru, lamaie si portocale dulci, aloe vera, mentol.

Nu contine:
fluor, alcool, zaharina, SLS, parabeni, carbonat de calciu, coloranti.

Ingrediente INCI:
Aqua, Citrus bergamia, Citrus dulcis, Citrus limonum, Triticum vulgare, Thymus vulgaris, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate.