rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio
Unt de cacao premium nerafinat, grad alimentar, certificat organic, 100g - Akoma Skincare
Categoria:
Hidratare bio
Ingrijire Pentru MAMI
Tratament eczeme, psoriazis si dermatite
Ulei argan,ulei migdale, unt cacao, unt shea

Id: 5100

Untul de cacao este solid la temeperatura camerei, insa se topeste la temperatura corpului, facandu-l ideal pentru tratamente topice. Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi, continand antioxidanti naturali si hidratanti, facandu-l ideal pentru prevenirea si indepartarea vergeturilor. Untul de cacao mentine pielea moale si supla. Se absoarbe rapid in  piele si este folosit ca ingredient activ in majoritatea cremelor pentru vergeturi, eczema sau dermatita. Untul de cacao creeaza o bariera la nivelul pielii sensibile, protejand-o de factorii externi si mentinand nivelul de hidratare.
Untul de cacao este des utilizat de femeila insarcinate, atleti si culturisti pentru prevenirea vergeturilor.
Poate reduce vizibil vergeturile, vindeca arsuri si cicatrici, la o folosire indelungata. Untul de cacao penetreaza primul strat al pielii, ajungand la derma,  astfel are un efect reparator incepand din profunzime.

INGREDIENTE: unt de cacao 100% (Theobroma cacao) nerafinat, fara conservanti si coloranti. A se depozita in locuri uscate si racoroase.Tara de provenienta: Ghana. Termen de valabilitate lot 05.2015

Untul de cacao este filtrat mecanic, proces prin care culoarea maro a untului a fost indepartata. Acest proces nu afecteaza in nici un fel calitatile si propietatile untului de cacao, acesta facand in continuare parte din categoria unturilor nerafinate.

Prezentare: baton 100 grame