rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0759 391 190
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio
100 Percent Pure -EXFOLIANT FACIAL CU BOABE DE ACAI
Categoria:
Antirid si Fermitate
Exfoliante pentru ten
Hidratare ten
NOUTATI

Id: 8821

Produs vegan

Acest exfoliant facial foarte concentrat curata in profunzime pielea, revitalizeaza tenul, conferindu-i un aspect mai radiant, mai sanatos si mai stralucitor. Boabele de acai organic si ingredientele 100% pure pline de vitamine, antioxidant, acizi grasi si nutrienti actioneaza delicat asupra pielii si o hranesc. Fiind o formula extrem de concentrata ?i eficienta se recomanda utilizarea pe tenul umed (cu cât se foloseste mai multa apa cu atât pielea este exfolianta si hranita mai bine).  

Mod de utilizare:

Aceasta masca exfolianta concentrata îndeplineste concomitent 2 functii:

  • poate fi utilizata ca un exfoliant - amestecati o cantitate redusa de produs cu apa în palme pentru a dilua cât mai bine si apoi masati cu miscari circulare pielea umeda.
  • poate fi aplicata ca o masca pentru fata cu actiune de hidratare intensa care întinereste pielea, se aplica un strat subtire pe ten si se lasa sa actioneze cca. 20 de minute apoi se clate?te bine cu apa.

 

Ingrediente: glicerina organica, seminte exfoliante din struguri organici, extract din fructe de acai, ulei din cafea arabica, extract din fructe de goji, pudra din semin?e de struguri organici, pudra din boabe de acai organic, ulei din semin?e organice de acai, extract din soc, extract din copacul chinezesc cu cap?uni, pudra din fructe goji, extract de mangustan organic, ulei din bergamot, ulei din portocale dulci, extract din caprifoi japonez.

Greutate: 59 ml