rosebeauty.ro trafic.ro

COMENZI TELEFONICE:
0742 290 278
Luni-Vineri 10:00-18:00
Contul meu Bine ai venit!
Contul meu

frumusete bio
magazin bio Magazin cu gama extinsa de cosmetice BIO si naturale magazin bio
Ulei de migdale dulci certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare
Categoria:
Ulei argan,ulei migdale, unt cacao, unt shea

Id: 5327

Ulei fin, bun emoilent pentru orice tip de piele în special pentru cea sensibila sau uscata, ideal pentru masaj facial, corporal si în masajul bebelusilor.
Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calitatile sale deosebite, folist atât în gastronomie, cât si în cosmetica. Fructele sale alungite contin un sâmbure tare si usor dulceag, cu o aroma specifica. Speciile de migdali difera în functie de scopul cultivarii si de zona în care cresc.
Utilizat înca din antichitate de catre egiptenii din înalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte si din tratamentele cosmetice contemporane.
Migdalul este cultivat astazi în special în tinuturile însorite si calduroase din Spania, California, Italia si China.
Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, reprezinta o buna baza de masaj, si purtator de principii active din uleiurile esentiale si diversele ingrediente cosmetice.
fitosteroli.
Proprietati: emolient, echilibrant, hranitor, catifelant, delicat, calmant, fortifiant al parului, Recomandari: masaj facial si corporal, masajul bebelusilor, masajul bustului, pielea deshidratata, ten uscat, pielea sensibila, delicata, diminuarea cearcanelor si ridurilor, dizolvarea crustelor de lapte la bebelusi, îngrijirea pielii gravidelor, demachiere, înmuierea si conditionarea parului, revitalizarea parului casat, vopsit, uscat, ameliorarea iritatiilor si crapaturilor, purtator pentru alte principii active.

 

Ulei din sâmburi de migdale (prunus amygdalus dulcis oil) organic, certificat Soil Association
Metoda de obtinere:  prin presare la rece din sâmburi; 
Origine: Asia Centrala si de Est
Utilizare:
    se poate utiliza ca atare nediluat pe piele ca demachiant sau pentru masaj
    combinat cu o apa florala pentru un demachiant bifazic
    combinat cu uleiuri esentiale specifice si alte uleiuri vegetale pentru formularea uleiurilor de masaj
    ca ingredient în compozitii pentru îngrijirea zonei ochilor
    ca ingredient în lotiuni si lapte de corp
    ca ingredient în creme si lotiuni pentru îngrijirea tenului uscat
    ca ingredient în formularea uleiurilor de bronzaj
    combinat cu uleiuri si active specifice pentru masajul bustului
    inclus în balsamuri capilare si masti protectoare pentru par uscat
Combinatii recomandate:
    combinat cu apa de neroli pentru un demachiant bifazic
    combinat cu ulei esential de lavanda pentru calmarea pielii deranjate de iritatii sau soare
    combinat cu unt de shea si ulei de rosa mosqueta pentru o compozitie de prevenire a vergeturilor
    împreuna cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru îngrijirea parului uscat
    cu ulei esential de lamâie verde pentru unghii si cuticule
    cu ulei de caise si ulei esential de geranium pentru un ulei facial de ten uscat
    cu ulei de avocado, ulei esential de rozmarin si menta pentru masaj fortifiant al picioarelor, inclusiv reflexoterapie


NOU Lily Lolo - Pudre 2 in 1 fard de obraz si ilminator