• Nou
Ulei de jojoba presat la rece, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare

Ulei de jojoba presat la rece, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare

COD RO5329

39 RON
cu TVA
48 h
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Cititi Termenii si Conditiile achizitiei de bijuterii.

 

Livram bijuteria ta in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

 

Primesti factura si certificatul de garantie. Poti returna bijuteriile in 14 zile de la livrare.

Uleiul de Jojoba controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului. Se absoarbe rapid ?i se potrive?te pentru orice tip de piele. Bun ca baza pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Reda stralucirea ?i vitalitatea pielii.
Jojoba, un arbust cu înaltimea de 3 pâna la 6 m, creste în cele mai aride zone ale lumii, în special în America centrala si de sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obtinut prin presarea la rece boabelor bogate în ulei. Planta a fost denumita si "aurul pielii" ca urmare a varietatii de utilizari pe care le are în tratamentul si îngrijirea oricarui tip de piele.
Proprietatile semintelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni si azteci. Uleiul extras din seminte este defapt o ceara lichida asemanatoare sebumului uman, si destul de diferita fata de majoritatea uleiurilor vegetale comune.
Alte denumiri: simmondsia chinensis, ceara de jojoba
Proprietati
    echilibrant al secretiei de sebum
    emolient
    protector al filmului hidrolipidic al pielii
    penetrant, nu lasa urme lucioase
    non-comedogenic
    antiinflamator
    hranitor
    catifelant
    usor cicatrizant
    calmant, reechilibrant
Recomandari
    ten mixt sau gras
    piele uscata, deshidratata
    mentinerea supletii si elasticitatii pielii
    hidratant de buze
    baza de machiaj
    ulei pentru cuticule
    balsam capilar
    par uscat pentru stralucire si vitalitate
    par gras pentru reglarea excesului de sebum capilar
    adjuvant în eliminarea progresiva a matretii

 

Ingrediente: Ulei de jojoba (buxus chinensis oil) organic, certificat Soil Association
Metoda de obtinere:  prin presare la rece a semintelor

UTILIZARE
    aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau îngijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit
    poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient într-o compozitie bifazica pentru demachiant de ochi
    nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor si cuticulelor
    ca atare aplicat pe par, sau ca ingredient în masti de par, alaturi de uleiul de ricin si alte uleiuri esential specifice
    ca ingredient inclus în compozitii cosmetice dedicate îngijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare
    inclus în compozitii pentru prevenirea îmbatrânirii pielii, elasticizare si emoliere
    ca ingredient în formularea lotiunilor de îngrijire cotidiana a tenului mixt si gras
    ideal ca baza de masaj alaturi de esentiale specifice
    ca ingredient în masti capilare pentru parul gras, sau parul uscat dar scalpul gras
COMBINATII RECOMANDATE
    cu ulei esential de oregano sau rozmarin pentru îngrijire capilara
    cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat
    cu ulei de argan si ulei esential de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasa si mixta
    cu ulei de borago, rosa mosqueta si esential de geraniu pentru regenerarea pielii
    cu ulei de crin alb si ulei esential de geraniu pentru pete de vârsta, cuperoza
    cu ulei de primula, borago si ulei esential de morcov pentru solutie regeneranta de noapte